Nemoguća misija postala mogućom

Zrinjski ima šansu

Nemoguća misija postala mogućom · Komentar

Priželjkivao je Ante Miše prije puta u Razgrad, neki rezultat protiv Ludogoretsa u kojem će njegova postići pogodak, no nakon prvih 90 minuta sraza s prvakom Bugarske u kojem je Zrinjski poražen s 1:0, strateg našeg prvaka može itekako biti zadovoljan s minimalnim porazom. 

Nastupio je Zrinjski u ovoj utakmici bez 5 standardnih nogometaša, a vatreno krštenje imao je i Ante Vrljičak koji je s obzirom da mu je to prvi nastup korektno odradio svoj posao na lijevom boku. Ispraćen je Zrinjski s nekom tihom strepnjom u Razgrad, s nekom bojazni da udarne igle Ludogoretsa ne prorade upravo na Zrinjskom.

Istini za volju, mogao je Zrinjski na uzvrat u Široki s još kojim pogotkom u mreži, ali da ne bude tako pobrinuo se Širokobriježanin na vratima našeg prvaka Antonio Soldo.
Isti onaj Soldo koji je direktni krivac za pogodak Motija kada je na Wandersonov ubačaj odletio u prazno pa Rumunju nije bilo teško poentirati. Sve je to sjajni vratar Zrinjskog vratio u samoj završnici utakmice kada je prvo Goralskom, a potom Motiju sjajnim reakcijama izvadio lopte koje su svi vidjeli u mreži. I krajem prvog poluvremena Soldo je spasio Zrinjski kada je obranio sjajan šut Keserűa koji je išao u donji lijevi kut.

Imao je Zrinjski svojih momenata u igri, posebno nakon primljenog gola. Brazilac Renan skinuo je dva sjajna dalekometna šuta, prvo, jučer rastrčanom Todoroviću pa onda uz Soldu jučer najboljem Plemiću Frani Čirjaku.
Falilo je malo odvažnosti, malo hrabrosti u igri, no i ovako je Zrinjski s obzirom na sve probleme ostavio više nego solidan dojam i ima pravo sanjati prolaz. Raduje i debi mladog brzonogog i drskog Stanića koji je u nekoliko minuta igre skrenuo pozornost na sebe svojom brzinom.
Sve u svemu, bajke koje su se pričale o Ludogoretsu zadnjih dana su ipak bile samo bajke, iako treba priznati da se radi o dobroj i skupoj momčadi, ali momčadi s kojom se može nadigravati. Valjda će se u ovih 6 dana oporaviti dio igrača koji su jučer izbivali s terena. Malo je neobično da unatoč jakom ritmu nedjelja-srijeda-nedjelja u ovoj fazi sezone na popisu ozlijeđenih igrača stoji ovoliko nogometaša.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Miše će Čeliku u nedjelju morati suprotstaviti svježe nogometaše i s njima tražiti pozitivan rezultat protiv Zeničana, da bi spektakl 16.08.na Pecari protekao u sjajnom ozračju. Nakon prvog susreta u kome se shvatilo da Ludogorets ipak nije Juventus Mostarci će napraviti sve da se domognu play offa Europa lige. Bit će sve osim lagano, ali ne i nemoguće.

Ostaje žal što infrastruktura u Mostaru nije u mogućnosti ugostiti ovaj susret, ali obližnji Široki Brijeg će taj dan biti prepun svih onih kojima je Zrinjski u srcu i koji će pokušati pomoći klubu da ostvari povijesni rezultat.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi