Nenad Bjelica ima jasnu želju

Da li će pronaći zajednički jezik?

Nenad Bjelica ima jasnu želju

S. Mlaćo

Počeo je drugi dio sezone u 1. HNL, ali zimska tržišna pijaca još traje.

Klubovi tragaju za 'pravim' pojačanjima, a Osijek koji sa klupe predvodi Nenad Bjelica ima visoke ambicije u novoj sezoni.

Bjelica je zainteresiran za bivšeg igrača Zrinjskog i GOŠK-a Šimu Gržana koji nosi dres istre.

Navodni, Osijek i Gržan su sve dogovorili i na ljeto će ovaj brzonogi nogometaš i zvanično potpisati ugovor, no transfer bi se mogao desiti i ranije.

"Nama je Gržan ključan igrač i ne možemo ga se odreći ako nemamo u planu dovođenje igrača iste kvalitete", poruka je iz Istre, u vrijeme kada se špekuliše da će već ove zime Gržan napustiti Pulu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zanimljivo da su u Puli Gržanu dva puta povisili platu, a sve kako bi ga zadržali, no pitanje je da li će moći odbiti nove ponude.

Nenad Bjelica ga želi već u narednim danima u svojim redovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi