Bjelica progovorio o posljednjem razgovoru sa Mamićem: Povisio sam ton na njega...
FOTO: EPA

Nakon Dinama odlučio ostati u HNL, te preuzeti Osijek

Bjelica progovorio o posljednjem razgovoru sa Mamićem: Povisio sam ton na njega...

S. Mlaćo
Nenad Bjelica je pomalo neočekivano napustio Dinamo, a zatim napravio još jedan čudan potez.

Iako se očekivalo da će karijeru nastaviti u inostranstvu, Bjelica je preuzeo Osijek.

Gostujući na Sportskoj televiziji u emisiji Sport nedjeljom otkrio je kako je protekao njegov posljednji razgovor sa prvim čovjekom Dinama Zdravkom Mamićem.

 "Zadnji put sam se čuo sa Zdravkom sedam dana prije raskida ugovora. To je zadnji put da smo pričali otkako je krenuo taj nesporazum oko smanjenja plaća. To je bio najnormalniji razgovor, gdje sam ja više povisio ton na njega nego on na mene. Po stoti put je izrazio zahvalnost za sve što sam ja napravio za Dinamo, čak mi je priznao da njihova odluka nije bila dobra što se tiče tajminga, iznosa i načina, ali nije bilo povratka. To smo prihvatili obojica, Dinamo je krenuo svojim putem, ja svojim. Poslije je bilo istupa u javnosti koje ne želim komentirati, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ponosim se vremenom u Dinamu, bilo mi je jako lijepo zbog svega što smo postigli. Nisam samo ja bio zaslužan u rezultatima, to uvijek ističem, već i cijeli Dinamo kao platforma, stručni stožer, igrači pa čak i mediji“, kazao je Bjelica.

Prvi veći konflikt Bjelica i Mamić su imali kada su iz Dinama tražili da se igrači i treneri odreknu dijela plata zbog pandemije koronavirusa.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi