Lalatović: Nikog ne provociram, ne želim biti smetnja
Foto: FK Borac

Trener Borca nakon pobjede u Posušju

Lalatović: Nikog ne provociram, ne želim biti smetnja

E. Škorić

Borac je danas u okviru trećeg kola gostovao Posušju, te je slavio s 2:0.

Banjalučani su imali težak meč, no zasluženo su pobijedili i to je bila prva pobjeda za Nenada Lalatovića u Premijer ligi.

Srbijanski stručnjak hvalio je domaću ekipu i podcrtao je da su pobijedili jer nisu pravili greške kao u ranijim mečevima.

"Odmah sam rekao da je Posušje dobar i organizovan tim, ali mi smo dnas znali šta hoćemo. Nismo pravili individualne greške kao ranije. Pobijedil ismo jer nismo griješili. Polako izlazimo iz krize u kojoj smo bili. Kako vrijeme odmiče, igrat ćemo sve bolje", rekao je Lalatović, dodavši:

"Morali smo napraviti neke promjene. Znam da je bio veliki pritisak na igračima, bio je i na meni, ali ja znam da se nosim s njim".

Na kraju, komentarisao je sva dešavanja u proteklom periodu oko njega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Meni je jako žao. Ali iskren da budem, ništa ne čitam, iako mi drugi prenose. Nije primjereno da se pišu takvi naslovi. Dajem sve od sebe, cijenim kolege, novinare i sve igrače. Nikog ne provociram. Ne želim da budem smetnja. Prvi put kad budem smetnja, otići ću. Hvala upravi na povjerenju i hvala navijačima", dodao je Lalatović.

Iz Posušja niko nije bio raspoložen za davanje izjava nakon što se utakmica završila.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Cuj nismo grijesili hahaahhaahahahah joj ovog mitomana koju je on utakmicu gledo hahaahahaahahahah
6 0
DadiG
On uporno kako ništa ne čita i ne zanima ga šta se piše pa onda kuka o pisanju. Isto tako skoro u svakoj izjavi provuće kako će otići, kako bi mogao otići, kako može bez ovog posla… Pravi ublehaš koji misli da je došao u ligu kao zvijezda. Osim kupa sa Vojvodinom poznat samo po incidentima. Trenirao 12-13 timova i nigdje se nije zadržao duže od godinu, dvije maksimalno dva puta
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi