12

Komentari (12)

shzloshzlo
cethnik cethnicima..to je bilo poznato ima mjesecdana kada su ovi Titini velezocxi(djuturumi sto ovdje velicaju krepanog bravara i agresorsku zvjezdu petokraku) trazili da on bude sef struke Veleza ali to je Vice, MiloKRAD Dodik i Vucko davno sredili.-..zar je nekomu jos potrebno objasnjavati KO SU ONI???
enko
Na jutrosnjoj prozivci u Jagomiru,a potvrdila i bht,fali jedna osoba,ostali skandiraju shzloshzlo vratiiiii se.
shzloshzlo
enko-opet ovo staro komunisticko kopile ...bitno je da si ti bio na prozivci pa znas....koje si godine okocen bola?1940?1950?1960?1970?Da te registrujem kopile
shzloshzlo
kopile enko stos e predstavlja Bosnjakom i ostali cetalji dislajkaju a nisam ni zavrsio komentar.Bolesna genocidna KOPILAD....
zgembo.popuslic
@enko u njega je mati znala da se on drogira
BiH_Suomi
Sve zanimljivija premier liga Bosne i Hercegovine, jos kad se tereni ovi poprave joj klanja onda majko( mislim pozitivno, svi smo mi nasi)
FighterIXI
Dobro došao Lala! Najjači si.
fukaraslana
Samo im je falila ovakva budaletina ))))))
Mowzilla
Ka'e kome smeta evropski borac, bre...
Shojich07
Biće veselo kada ga ponese raspoloženje....
neutralan321
Dejstvo belog praha uzelo je maha
cokodala
Dobrodosao kralju!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.