19

Komentari (19)

VenamaHrabrih
Poslije političara, novinari - najveća gowna. Uz iste, najodgovorniji za ratove na ovom prostorima. Yebo vam Šešelj mater i vama i Lalatoviću.
Everton
A sto ovo objavljujete nije mi jasno sekunde
Baboisback
****m ti majku,i tebi i Seselju
2323
Eto ga za trenera Sarajeva poslije Marinovica
rabodimis
Zavrsio je on sa Sarajevom cim je ovo izjavio... E cuj on zna da onaj krmak seselj nije kriv.. Citav svijet je lud i slijep za one uzase sto je retardirani ratni zlocinac radio po BiH, Hrvatskoj, Vojvodini a ovaj papak prica o nekoj hrabrosti.. Nek nam se ku*ca napusi zajedno sa seseljom je*o mu on komplet familiju... Hrabrost je pripremat se 20 godina da nekom nenaoruzanom zabijes noz u ledja, pa onda klat, ubijat, silovat za neciju slavu.. Kakav imbecil.. jel moguce da ovo izjavi je*o mu pas mater onu fasisticku... Takodje i ovoj ekipi "novinara" zelim sve najgore u zivotu zbog ovih senzacionalnih tekstova bez ikakve veze sa sportom.. Sve smrad do smrada, majku bi rodjenu prodali za jedan klik..
Bosnaa
Treneri im se dive ratnim zlocincima a bosnjo glupavi napada novinara koji prenosi izjavu poznato sportskog radnika u Srbiji na sportskom kanalu, i glupani nikad ne zaboravite sta nam je se desilo jer bolestan su narod.
Alen23
Odličan trener sve ostalo je ludarija sto novinari i traze
Uranija
Zato što je kup sa Vojvodinom uzeo odmah “dobar” trener... spržen mu mozak od zabranjenih supstanci i kao takav i ne može ništa pametnije da priča osim da ima tikove od tih istih supstanci i da se divi osudjenim Haškim bolesnicima! Šešelja kojeg je sud osudio na 10 godina zbog ratnih zločina ovaj sprženi mozak veliča kroz priču da je šešelj “dokazao” na sudu da je “nevin”... kakvi su to bolesnici.hahahaha
jassony
Ne vjeruj vlahu ni kad slavu slavi
emial766
Pa vodi ga mami da joj paucinu sa mindje smakne.
felee
Prof.Dr.NocniJahac
Ovo je kao sportska tema ? Koji ste amateri ... Vi sa namjerom ovdje samo zakuhavate ... asistencija da se čitaoci ovdje međusobno vrijeđaju ... jer ostale članke niko ne komentariše ... bijednici
makke07
Pa upravu ste to za namjeru,ali isto tako u toj namjeri ima da malo i osvjesti mladu javnost,nemojte da se pravimo ludi neznajuci ko je šešelj i koje ideje je predstavljao.
VenamaHrabrih
A šta ima iko da nas osvještava? Šešelj je zločinac i budala. Kome to nije jasno, nek se odmah u novonare upiše. Cilj članka je izazvati bijes o nervpzu i tako prikupiti što više komentara da ni mogli prikazati kako su čitani. Bagra samo zakuhava, a kad se zarati, nigdje oh na liniji.
19501911
Svaka ti čast kralju,ovdje na ovom portalu prolaze samo ovakve vijesti,kome ovo služi i kome ovo valja,poslije političara,što ovdje neko napisa,vi ste novinari najodgovorniji za mrznju i svađu
bistrik87
GAZIJASAISTOKA_
Express na APARATIMA..i Seselja STE poceli GURATI...fuuujjj..
Koba84
A ti Skoricu popusis mi *****u smece jedno. Otkaz treba dati **** ti ovaj cetnik familiju
Koba84
Ebem vam obojci najmilije. Sellam
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti