Lalatović: Kao dijete sam se divio Vojislavu Šešelju, uživao sam u njegovoj hrabrosti

Kontroverzni trener Vojvodine priznao

Lalatović: Kao dijete sam se divio Vojislavu Šešelju, uživao sam u njegovoj hrabrosti

E. Škorić

Trener novosadske Vojvodine Nenad Lalatović smatra se najkontroverznijim, ali i najkarizmatičnijim trenerom u Srbiji, pa i u cijeloj regiji.

Lalatovićevo trenersko znanje je neupitno, a u žižu javnosti došao je i zbog nedavnih emotivnih govora na press konferencijama, pokušavajući pomoći igračima da im se uplate dugovanja.

U jednom nedavnom intervjuu ipak jedno drugo lice mladog trenera, koji je priznao da je zajedno s Igorom Duljajom, dok su bili u Šahtaru, gledao suđenje Vojislavu Šešelju i čini se da ima veliko poštovanje prema pravovremenom osuđenom ratnom zločincu.

"Ja politiku volim, iako mi mnogi to zamjeraju. Doktoru Vojislavu Šešelju sam se divio kao dijete, obožavao sam da gledam te njegove mitinge. Uživao sam u njegovoj hrabrosti. I Duljaj je to volio, da gleda kako se naš doktor Vojislav brani u Hagu, jer smo svi znali da Šešelj ništa nije kriv. Otišao je u Hag na pravdi Boga, jer je hrabar da dokaže svima da je nevin, što je i uspio. Drago mi je da imamo takve Srbe i vojvode kao što je on. Duljaj je veliki Srbin, kao i ja pa smo uživali zajedno", rekao je Nenad Lalatović u izjavi za "Mondo".

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Top Komentari

Koba84
A ti Skoricu popusis mi *****u smece jedno. Otkaz treba dati **** ti ovaj cetnik familiju
23 3
Koba84
Ebem vam obojci najmilije. Sellam
21 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi