Lalatović sakupio sve igrače, podigao prljav dres i održao najemotivniji govor ikada

Traži pomoć za svoje igrače

Lalatović sakupio sve igrače, podigao prljav dres i održao najemotivniji govor ikada

E. Škorić

Trener Vojvodine Nenad Lalatović još jednom je apelovao na čelnike grada Novog Sada i upravu kluba da igračima isplate ono što su zaradili.

Nakon što je njegov tim s 1:0 pobijedio Mačvu u 17. kolu Superlige Srbije, karizmatični trener je na press konferenciju doveo sve igrače kako bi još jednom govorio o problemima s kojim se oni suočavaju.

Podigao je prljav dres strijelca jedinog gola na meču.

"Drago mi je što javnost u Srbiji ovde može da vidi moje momke sa lijeve i desne strane, zato sam ih poveo jer su ponos Novog Sada, ponos kluba, i rekao sam 100 puta da svi treba da se ugledaju na njih. Vidite ovaj dres, ovako se bori za Vojvodinu, pogledajte (pokazuje na dres). Mrkajić je dao gol, ali on se oznojio, sav je dres mokar, prljav... a nekima je hladno pa sjede kući, ne mogu da dođu da gledaju utakmicu da ne nazebu. A moji momci su dali maksimum, ginu za grb, želim da vam se zahvalim na svemu (obraća se igračima), preponosan sam što sam vam trener, treba da zahvalim vašim roditeljima što su napravili ovakve junake, vi ste heroji Novog Sada", rekao je Lalatović.

Top Komentari

BSK1933
Ovakav treba da bude selektor reprezentacije.
9 0
TesanjskiBrnjo
Lalat institucija
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi