Poslije nove izjave jasno je zbog čega Lalatovića obožavaju nogometaši

Bio je veoma iskren

Poslije nove izjave jasno je zbog čega Lalatovića obožavaju nogometaši

S. Mlaćo
Karizmatični stručnjak Nenad Lalatović ponovo je u centru pažnje.

Lalatović je nakon pobjede svoje Vojvodine nad Proleterom 2:0. Istakao je da klub ima određena dugovanja prema igračima i da se to ne smije dozvoliti.

 “Igrači su nervozni na svakom treningu i stvarno mi je više teško da ih motivišem i izvlačim maksimum iz njih. Nisu nagrađeni za ono što su osvojili, a osvojili su trofej Kupa. Duguju im se premije, rate, a sad će i druga plata. Znam da svugdje ima problema, ali ti problemi nikoga ne treba da zanimaju. Treba da se ugledamo na Mađarsku, koja je otišla na Evropsko prvenstvo zato što se u njihovom prvenstvu zna da u svakom klubu moraju biti redovna primanja“, prenosi Alo izjavu Lalatovića.

Istakao je da primanja svim zaposlenima u klubovima moraju biti redovna kako bi se nešto moglo očekivati.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

“Tu ne mislim samo na Vojvodinu, već na sve klubove, jer neki red mora da se zna. Sad kad nam se država stabilizovala i postala moćna, mora da nam bude moćan i fudbal. Država jednom mora da stane iza svih klubova i kaže im da igračima moraju redovno da daju plate, premije, rate… Sve pohvale za moju upravu kluba, na koju nemam zamjerki, ali ja sam svakodnevno sa mojim igračima, pri čemu od početka korone nemamo sportskog direktora i imamo v.d. predsednika. Igrači su nezadovoljni i vidim i po njima da im je sve manje-više ravno kad pobede“, dodao je Lalatović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi