Neobičan fudbalski utorak: Večeras ćemo sjediti pored TV ekrana i uživati

Nekoliko vrlo zanimljivih utakmica

Neobičan fudbalski utorak: Večeras ćemo sjediti pored TV ekrana i uživati

Iako smo u posljednje vrijeme imali dosta sušnih dana kada je u pitanju klupski fudbal, tome je došao kraj.

Za vikend su nam se vratile klupske utakmice, a već sredinom sedmice se nastavljaju, tako da ćemo danas i sutra zaista uživati.

Večeras će na teren klubovi poput Manchester Uniteda, Milana, Juventusa ili Barcelone, tako da vam samo možemo preporučiti da se udobno smjestite pred male TV ekrane i noć provedete uz utakmice.

U engleskoj Premier ligi su na rasporedu dvije utakmice, Watford - Fulham i Wolves - Manchester United. Nešto malo prije toga gledat ćemo u italijanskoj seriji A okršaj Milana i Udinesea, a kasnije Cagliarija i Juventusa.

Na rasporedu su i susreti u Španskoj La Ligi, a najzanimljiviji dueli su oni između Atletico Madrida i Girone te Villarreala i Barcelone.

Naravno, MOZZART je i ovog puta pripremio zanimljive kvote za ljubitelje klađenja, pa bi ova noć mogla biti još zanimljivija.

Naprimjer, vrlo je zanimljiva kvota na Manchester United koji, kao što smo rekli, gostuje kod Wolverhamptona. Crveni đavoli se još uvijek bore za jedno od prva četiri mjesta na tabeli, a kvota od 2,00 u gostima djeluje vrlo privlačno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, zanimljiva je i kvota na Juventus u gostima kod Cagliarija. Stara dama je u svakom meču Serije A favorit bez obzira što ima velikih problema sa igračkim kadrom, pa je kvota od 1,85 vrlo dobra.

Kompletnu ponudu MOZZART-a na današnje utakmice možete pogledati na OVOM linku.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti