Neobična izjava Andrijaševića nakon 'petice' od Dinama

Riječani bili mamurni

Neobična izjava Andrijaševića nakon 'petice' od Dinama

Rijeka je večeras poražena na Maksimiru od Dinama rezultatom 5:2, ali je nakon utakmice proslavila prvu titulu prvaka Hrvatske u svojoj historiji.

Najbolji strijelac Rijeke Franko Andrijašević je nakon utakmice dao vrlo neobičnu izjavu, a za ovako visok poraz je javno okrivio mamurluk.

"Ove sedmice smo više razmišljali o dodjeli medalja i pehara nego o samoj utakmici. Mamurluk je učinio svoje, a mi se sigurno ne bismo opijali i razbijali glave da je ova utakmica odlučivala o prvaku", iskren je bio Andrijašević, koji je zaključio:

"Ovo nije baš ugodno, ali nam neće pokvariti slavlje".

Franko Andrijašević je sezonu završio na diobi trećeg mjesta liste strijelaca HNL-a sa Arminom Hodžićem, a obojica su postigli po 16 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi