Neprepoznatljivi su: Dalić odabrao sastav za okršaj s Portugalom

Hrvatska igra prijateljski meč

Neprepoznatljivi su: Dalić odabrao sastav za okršaj s Portugalom

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske sutra igra prijateljsku utakmicu protiv selekcije Portugala.

Vatreni su se okupili po prvi put nakon historijskog uspjeha na Mundijalu i osvajanja srebrene medalje. Nekoliko zvijezda oprostilo se od nacionalnog dresa, te je Zlatko Dalić sigurno na velikom iskušenju da nađe zamjene za Mandžukića. Ćorluku i Subašića.

Selektor Hrvatske pred sutrašnji duel sa Portugalom odlučio je da otkrije početni sastav. Sastav Vatrenih izgleda zaista neobično samo dva mjeseca nakon finala Svjetskog prvenstva. Ipak, Dalić vjeruje da ovaj tim može ostvariti dobre rezultate u budućnosti.

"Napravit ćemo šest izmjena na sutrašnjoj utakmici i vilj nam je da svi igraju u ove dvije utakmice i dobiju barem po poluvrijeme", rekao je Dalić, a zatim izdiktirao početni sastav za Portugal.

Hrvatska: Kalinić, Barišić, Vida, Mitrović, Vrsaljsko, Badelj, Kovačić, Modrić, Pjaca, Perišić, Livaja.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Jel se ovo kalinic vratio hahaha nema hrvata ko djece u osnovnim skolama haahhaahahahaahhaah
6 24
Benjamingst
Lose izgleda ovo, a kad se oprosti Modric uskoro I Rakitic Hrvatska ce biti mnogo losija...ali vidjecemo protiv Portugala.
10 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi