Neprocjenjiva reakcija Enriqua nakon gola Vidala

Debitantski gol u dresu Barce

Neprocjenjiva reakcija Enriqua nakon gola Vidala

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone danas su ubjedljivo savladali Las Palmas na domaćem terenu u okviru 18. kola La Lige.

Katalonska ekipa danas je sa 5:0 savladala Las Palmas, te je smanjila prednost u odnosu na Real Madrid koji sutra igra protiv Seville. Luis Enrique je napravio nekoliko promjena u početnom sastavu, a konačno je šansu dobio Aleix Vidal.

Španski fudbaler je bio na izlaznim vratima Barcelone, ali je u posljednje vrijeme uspio da se izbori za minutažu. To je krunisao u današnjem meču kada je pogotkom postavio konačnih 5:0.

Medijima u Španiji zanimljiva je bila reakcija Enriquea koji nije krio svoju radost nakon gola Vidala. Iako je to bio već peti gol na meču čini se da su ga igrači Barce najviše proslavili.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti