18

Komentari (18)

mile
Hahhaha...pa izgubili ste od braće...tu vam je i mjesto
sipopugaloma
Da je pameti, prvi ti ne bi bio tu uopste
vitez_bosnjo
****m vam klicu vašu...vi ste svi selektori i DZeke
BiH_Suomi
To kralju,nikad mi do pameti! Samo suti i radi od jezika nista nema
user1583752673
Da bi igrao srcem moras ga imat! Vi nemate ni muda ni srce!
Fk1921
E moj Ara kakv si ti pusikara
BlueBoys
Politicki savez = kanta za nabijanje.
Dr.Lehrer
Moj Hodžiću neosporavam tvoju možda želju i srčanost koju si samo ti doživio u svojoj glavi. Ti svojim umom caruješ. Ali nisi ti kalibar za reprezentaciju ni sada niti ikad prije. Al nisi ti kriv ****m ga, kriv je onaj ko te gura i ko kupuje tu priču. Pa ti uporno bivaš pozivan a realno i ti znaš da nisi za ovog nivoa.
frkt
O cemu ti pricas?Momak vise pokazao kada je usao kao izmjena nego sto su pojedinici u citavom prvom i drugom poluvremenu...
Dr.Lehrer
@frkt znas ti sta je HEPEK?
Dtox
Tatar, Nastic i Ovcar uzasni. Rahmanovic je bio dobar
Eno30
Haha mora se ginuti na terenu to slusamo svaku utakmicu a nista od toga haha
Matic
Kad ''novinari'' daju rijec jednom od najlosijih na terenu. pa im on soli pamet svojim glupim izjavama. Ovo ima samo kod nas i nigdje vise.
Opijum
Mrzis zeljeznicar! @Matic DZEMIDZICU KERU
Uranija
@Opijum jesi ga provali svaka ti čast!!! Hahahaha... kme kme mitomane...
JointUnion87
@Opijum Kakve veze ima gdje je neko nekad ranije igrao? Pa evo ni Tatar nije ništa pokazao. Nema jednostvano kohezije u timu, nema pozitive, sve nekakvo sivilo u p.m.
Opijum
@Uranija buranija kme kme mitomane DZEMIDICU KERUUUU ZDRAVLJE MOJE JE NAJPRECE
Opijum
@JointUnion87 pa naravno da nema nego malo duze pratim kera matica i svaki koment mu je “mrzim zeljeznicar” u prijevodu.
Reprezentacija je dno odavno i to smece ne treba ni pratiti. Lobi menadzerski i tko je odakle i koliko treba bit pozvano odavde, kolko treba igrat u prvoj iz rs , hrvata itd itd. Tako da nema tu nafake i ne isplati se buraz nervirati i razmisljat o tome. Poz
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.