Navijački neredi

Neredi na više lokacija, u Vogošći najgore

Edmir Škorić

Fizički obračuni između navijača Sarajeva i Lecha nažalost nisu završeni.

Oko 20:30 sati su se sukobile dvije navijačke grupe u ulici Sarači u centru Sarajeva. Prema tvrdnjama iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajeva, tuča se dogodila na tri lokacije, a jedan 21-godišnji poljski navijač je zadobio povrede glave i šake, no brzo je pušten iz bolnice.

Posljednje informacije govore kako velika napetost vlada u Vogošći, gdje se nalazi veliki broj navijača oba kluba, a da je do nereda došlo za naš portal je potvrđeno iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo.

"Imamo inormacija da je došlo do nereda. To je sve što vam mogu sada reći, imamo mnogo posla", riječi su dežurnog operativca MUP-a Kantona Sarajevo.

Pojavile su se i fotografije po društvenim mrežama, situacija ne izgleda nimalo dobro, a atmosfera pred sutrašnju utakmicu drugog pretkola Lige prvaka između Sarajeva i Lecha je, blago rečeno, narušena. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti