Trener Metalleghea poručuje

Neretljak: Čelik je ostao u ligi, važan dan u BiH

E. Škorić

Metalleghe je odigrao 2:2 u Kaknju protiv Mladosti, no to nije Jajčanima bilo dovoljno da ostanu u ligi.

Metallegheu je trebala pobjeda i poraz Čelika ili Viteza, no to se nije dogodilo i ekipa Mate Neretljaka seli u Drugu ligu. 

"Odigrali smo dobru utakmicu protiv dobrog protivnika. Protvnik je bio dosta motivisan i čestitam im na njihovoj igri i osvojenom bodu. Igračima nemam šta da zamjerim. Danas je jako važan dan u BiH, Čelik je ostao u ligi i to je najvažanija stvar", rekao je Neretljak, pa je dodao:

"Uspjeli su puno napraviti u prošla dva-tri mjeseca, da uljepšaju bh. nogomet. Današnja utakmica nije bila važna. Puno toga je napravljeno protekla dva-tri mjeseca. Vi to svi dobro znate, samo nećete pisati o tome".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na pitanje da li je ovo bio njegov posljednji meč u Premijer ligi BiH, Neretljak je odgovorio: "Ne mogu ja to vama reći, ali hvala na pitanju".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi