Neretljak: Imamo problema dublje prirode

Ubjedljiv poraz Orašja u Živinicama

Neretljak: Imamo problema dublje prirode

A. Čaušević

Orašje je u trećem kolu Prve lige FBiH ubjedljivo poraženo u Živinicama.

Domaći Slaven je slavio sa 3:0, a poslije utakmice trener gostiju Maro Neretljak je govorio o problemima popularnih Labudova sa Save.

"Objektivno imamo problema u zadnje vrijeme, posljednjih 15-ak dana, to su problemi dublje priroret. Polako će to doći na svoje, iskristalisat će se i to", rekao je Neretljak za SportSport.ba te nastavio:

"Imam problema u zadnjoj liniji, fali nam igrača, imam problema s vratatom, ovo je mlada momčad i treba naučiti na ovom porazu."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Top Komentari

Gari Garinča
Fakini jedni dabogda ispali iz lige. Politički klub plastika.
0 0
hasanze
Kad u orasju svate da nisi neki strucnjak i dovedu drugog covjeka bit ce ok sigurno, jer gdje si god radio bio si gubitnik.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi