Neretljak: Nismo zaslužili poraz u Bijeljini

Šef stručnog štaba Metalleghea

Neretljak: Nismo zaslužili poraz u Bijeljini

Samir Mlaćo

Iako su pružili veoma dobru partiju, nogometaši Metalleghea iz Bijeljine se vraćaju bez bodova.

Pogodak Obradovića presudio je Jajčanima, pa novi šef stručnog štaba Kraljeva Mato Neretljak neće po dobrom pamtiti svoj debi na klupi tog tima.

"Bila je to  utakmica u kojoj nismo zaslužili poraz. Obradović je pokazao da je klasa i uspio je zabiti taj gol. Šta je tu je, mi idemo dalje, a igrali smo veoma dobro, pogotovo defanzivno. Imamo potencijala i ja vjerujem da ćemo biti sve bolji i bolji", kazao je Neretljak za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Već u narednom kolu Metalleghe će na Piroti ugostiti Sarajevo, dok u posljednjem kolu Jajčani gostuju Olimpicu, direktnom konkurentu u borbi za opstanak.

"Sarajevo je favorit i mi nemamo šta izgubiti. Nećemo podići bijelu zastavu i pokušat ćemo iz posljednje dvije utakmice izvući što više bodova", dodao je šef stručnog štaba Jajčana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi