24

Komentari (24)

user1574859714
Samo prodaj.Prodaj sve svee. Ali vratite nam ove koji nemaju gdje da igraju pa dolaze u socijalnu ustanovu Zeljo.
2323
Ajpametn9ji potez djecaka..bjezi odavde jer je nemogu napredovati u namjestenoj PL..
Chico
Iako je Zajko Zeba trazio od igraca Igmana da igraju pod rucnom, da se zeljescar ne bi osramotio uoci pocetka sezone i da investitor ne odustane od ulaganja - Igman igra hrabro, cestito i posteno.
User1971
Da je Ivkovic ostao trener ovaj momak bi igrao standardno cijeli proljetni dio i vrijedio bi 10x vise!!! Isto tako i Omar Beća !!!Ne znam zbog cega se forsiraju veterani kad nema rezultatskog imperativa ! Najvise je nazalost izgubio Zeljo
zgembo.popuslic
Zeljo jedan korak naprijed a dva nazad sto se tice igrackog kadra. Ovaj momak se morao nekako zadrzat jer je potencijal i na njemu se kasnije moglo duplo vise zaradit. A i on poletio za malo vecu platu a tamo ce samo stagnirat, cisto sumnjam da ce imat neku ozbiljnu minutazu a to mu je u ovim godinama najbitnije. Pare ce kasnije doci kad postanes kakav takav igrac
Prazina
Momak će biti proslijeđen u filijalu, a to je vrlo vjerovatno Dragovoljac u 1.NL
pero98
Dragovoljac je drugoligas.
Baboisback
Zalosno. Umjesto da se razvije kako igrac u Zelji,pa da zarade par miliona na njemu za koju godinu,ovako ode za kikiriki. Sta je poenta sa omladinskom skolom ako ce biti samo rasadnik talenata za druge klubove,za dzaba????
user1644923168
Poenta je da je Željo u dugovima i nema kad cekati da ovaj stasa... svaka marka je vazna
Baboisback
Zasto se ne organizujete pa pred naceönika,nek obezbijedi za zelju 2 miliona maraka godisnje,nije zeljo privatni klub nego udrizemje gradjana. Tuzla daje za Slobodu preko milinons,Zagreb daje dinamu 10 mil eura godisnje. U Sarajwvu kao da niko ne placa porez,tako se ponasaju ovi na vlasti. Ima para za vozne parkove,za sekretsrice(ljubavnice),prezenacije,savjetnike i razne gluposti,ali nema para za nesto sto je drustveno dobro. Daju 100 000 gpdinje i misle da su pomogli.
pero98
Dobro dosao na Kvarner. FF
hzsg
Jedina realna opcija. Klub iz kog dolazi, jedva sastavlja kraj sa krajem, godinama traze generalnog sponzora, pa investitora, pa sad strateskog partnera, ALI NIKOGA NE INTERESUJU, NEMA INTERESANATA. Sta onda ocekivati od omladine, normalno je teziti ka perspektivi. Sretno.
Fixa
Sta pricas ti majmune ****m ti tvoj udbaski isprdak
hzsg
Kad ces vise da skontas, da kad pricas sa pitarima bilo uzivo ili preko tastature MORAŠ MIRNO DA STOJIŠ. Jeli jasno...?
Fixa
Hadzija123
Kakav si ti papak od pitara nisi ti pitar ti si papcina,j.... te babo ti neka suga da neko mirno stoji ored tobom p.... jedne gdje god odete dobinete po nosu zavrsavate po bolnicama domovima zdravlja rijekama potocima eto koliko ste opasni kao navinacka grupica od 25 ljudi.
hzsg
Po vokabularu se vidi s kim covjek ima posla. Marš u šume odakle ste šljegli...!
pjanke.sa
Joj novinari kasnite po 24 sata za ostalim portalima
pjanke.sa
Bravo seljacicu, evo ti banana.
Unikat
Za odlazak u jake klubove HNL potrebno je odigrati dosta dobrih utakmica u nasoj ligi. Ovako macak u vreci. Veliki potencijal, medjutim pitanje je koliko ce se uspjeti nametnuti. Opet sve je na njemu, puno srece u karijeri!
Didier_Drogba
Greška i za klub i za igrača. Ne možeš produžiti ugovor čovjeku od 38 godina a mladog, talentovanog igrača pustiti niz vodu, ne možeš i ne smiješ. Opet mali je prerano napustio, na desetine ih je otišlo i to sa solidnom sezonom/sezonama i nestali su, a on je upisao svega 3 nastupa i tek je napunio 18 godina. Sretno mu bilo, da ga povrede zaobiđu i da se razvije u odličnog fudbalera.
Fixa
Nije ni 18 napunio odmah bjezi odavde
19211921
Sretno momku i velika steta da ga ne mozemo mi zadrzati i formirati bar nekoliko godina...
Djole1921
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.