21

Komentari (21)

user1679527279
Mlačo, zasto nisu napisao da mu je epizoda u Gorici trajala kratko zbog katastrofalnih rezultata koje su ostvarili sa njim kao trenerom.
Bobinho1921
Neka nam Nermin donese trofej KUPA BIH,a za ostalo cemo lahko,u svakom slucaju sretno Nermine,ne mozes biti gori od Mulalica
Drakula
Mulalic bi izborio evropu sa ovim žoharima ali neko ga nije cijenio sto je izvukao max iz ekipice koja bi se trebala borit za opstanak realno.
pjanke.sa
Ja kao pitar odgovorno tvrdim da se Zeljo zeznuo s obzirom da nemaju para.
Drakula
Isti sam. Velika greska
pjanke.sa
Nemoj me pogresno shvatiti. Ovaj momak je dosbr trener ali on nema ono sto Mulalic ima da nahajca ekipu koja je ispod prosjeka Premier lige. Ovome momku trebaju skroz drugi igraci. Vices sad kad se Stila „povrijedi“ do kraja sezone. Ali mozda nas uprava Zeljkana iznenadi pa mu dovede igrace, vidis da ni iz cega pitu prave, bolji su nego ovi nasi „milioneri“
Drakula
Ma kakvi nasi milioneri. Musemic je mama bio za sve covjek koji volio Sarajevo kao klub a ne zbog para ali dok ga se nisu rijesili nisu stali. Tako i Mulalic voli zeljkana zbog toga i jesu gdje jesu ali spast ce ispod Sarajeva. Sumnjam da ovaj moze ista jer nema ni predstavu za kakav klub vodi. Koliko god ne volio zeljkana u vrhu je sa Zrinjskim i Sarajevom. Ta tri kluba pa 10 mjesta prazno pa ostali sto se tice premijer lige.
pjanke.sa
Bogami po igri smo prnuli u sisu, i mi i oni. Ali po tradiciji, to se slazem. Mada bih ja dodao Velez tu jos, i prije Zrinjskog.
bk123
Pjanke čuj Velez bi stavio prije Zrinjskog...ako pričaš o emocijama koje ti osjecas onda svaka čast a ako pričaš o kvaliteti i rezultatima u samostalnoj nam BiH onda mješaš kruške i jabuke...ako gledaš realno rezultate Zrinjskog i Veleza u BiH onda je usporedba sasvim jasna....samo m ise nemoj sad vracat na glupu priču kao gdje ste vi bili 83 god, 85 god itd itd....
Drakula
Velez je velika ekipa ali nije ova tri kluba ni blizu. 20 titula ova tri kluba imaju kupova 15 odrprilike. 3 plus titule juge ako cemo gledat proslost Sarajevo 2 puta zeljkan jednom. Treba gledati realno samostalost BH i reci da su ova tri kluba u vrhu i da im ne moze niko parirat sto se titula tice.
zgembo.popuslic
@pjanke.sa vecinom si u pravu sto kazes al ne moze se igrat stalno na hajcanje, to moze u derbiju i jos par utakmica gdje je losiji trener od njega pa ni u toj ekipi nema neke taktike. Kod njega je bilo samo hajcanje i hajmo igrat na Stilu i Santosa pa valjda ce oni gore nesto uradit dok ostali statiraju. Ako trojica pokriju Santosa i dvojica idu na Stilica tu se otvara veliki prostor za ostale igrace da se prikljuce iz drugog plana, al jok kod nas Hodzic (18) i Mekic stoje na centru umjesto da se ubacuju i da i oni nesto probaju uradit pred golom. Drljo zakucan za liniju kao krilo, par pokusaja driblinga i lopta opet nazad Stilicu itd itd. Svi stoje na svojim pozicijama i nesto cekaju, nema nikakve promjene, utrcavanja u prazan prostor, da se napadac izvuce da povuce stopera sa sobom a da neko drugi uleti u taj prostor, krilo da udje u sredinu i ostavi vise prostora za beka itd itd. Ovo laicki govorim, ima tu jos masa stvari da se uradi ako si trener i znas skontati neku taktiku. Ne moze uvijek sve isto, i kad vodis i kad gubis, pa skontali te ljudi vise
pjanke.sa
Naravno da pricam o tome sta ja osjecam, pa necu pricat sta ti osjecas. Znam ja sta su cinjenice, a i pricao sam o tradicijama klubova. Tradicija nije period od zadnjih 10-20 godina nego od STVARNOG postanka klubova. Tu Velez i Zrinjski ne mogu u isti kos. Svaka cast Zrinjskom na rezultatima zadnjih godina ali tradicijom Velezu niste ni do koljena. Nemoj mi majke ti pricat da ste stariji itd itd, jer svi znamo da niste postojali 50 godina (karikiram, ne znam stvarne datume kad ste se ugasili) pa ste „ozivjeli“ u periodu agresije na BiH i neopravdano prosvojili godinu osnivanja 1905. Moglo je i Sarajevo prisvojiti godinu osnivanja Torpeda i raznih drustava prije njih koja su postojala, a ne tacnu godinu kada je FK Sarajevo poceo sa ovim imenom. I Velez i Zeljo. Tako rade klubovi koji ne iskrivljuju historiju.
pjanke.sa
@zgembo.popuslic slazem se sve i Mulalic nije kvalitet za trenera Zelje. To svi znamo. Ali u kakvoj ste vi situaciji i kakva je ekipa, malo koji ce trener izvuci vise. Mislim da je ovaj decko potencijal, ja sam ga prizivao u Sarajevo, ali ne znam koliko moze sa ovom ekipom Zelje. Stvarno vam zelim srecu u nastavku, ali da budete barem jedno mjesto ispod nas :-) moze Zrinjski, Velez, Sarajevo, Zeljo, sad bih potpisao :-)
bk123
Jao pjanke....nisi u pravu što se tiče osnutka Zrinjskog postoje knjige i dokazi o tome al to uopće nije bitno...i naravno da nemoras pričati o mojim emocijama niti bi volionda pričaš...Al eto nek ti bude sve kako ti kažeš...ti i dalje živi na staroj slavi i na rezultatima iz prošlog stoljeća mi će mo gledati da nam rezultati u sadašnjici a ako Bog da i u budućnosti budu dobri a ti i dalje živi na staroj slavi ....osto si negdje u prošlosti ,trzni se malo....pa bola pogledaj klubove po Europi koji su nekad bili u vrhu sad su u drugim trećim ligama čak su osvajali i europske kupove...Al na staroj slavi se ne živi a ti ako misliš da je onda tvoj problem
zgembo.popuslic
@pjanke.sa ma nije ova ekipa ni toliko losa po igracima kao sto se prica.Imas Cocalica, Stilica i hajmo reci Krpica iako nije kao sto je bio al mozda je i do taktike jer realno nije ni imao nekih dobrih lopti da zavrsi akciju. Znaci u svakoj liniji imas po jednog dobrog i iskusnog igraca i treba oko njih da gradis ekipu. Jest da nije sampionska tj ne mozes ocekivat borbu za titulu al s ovim igracima trebalo bi da se ne patis za Zvijezdom koja je drugoligas, sa Leotarom koji ti uzme 5 bodova (poraz i remi na Grbavici) , sa Tuzlom koju ove sezone nema ko nije pobijedio a i ove pobjede sto su bile sve nesto na silu i jedva nekako po 1:0 npr Sloboda, Sloga koji se bore za opstanak. Kao sto sam procito ovdje negdje u komentarima Mulalic je dobar za pomocnika, da nalozi igrace i ekipu i uz dobrog trenera koji ce da odredi taktiku ili je promijeni kad vidi da ne ide.
zgembo.popuslic
P.S. hvala na lijepim zeljama i ja vama zelim sve najbolje, da zavrsite gdje god ti zelis a mi na nekom mjestu koje vodi u evropu :)
Drakula
Ovaj ce prije otici nego sto je dosao
pjanke.sa
Zele ga samo zato sto je reko da ce dzabe igrat hahaahahaha A s druge strane nije los trener. Ne znam samo kako ce se nositi sa pritiskom.
AjmanMuj
Sretno Nermineeee
SonPen1946
Atomski fudbal...
user1676415931
Nije ova arteta i atomsko sarajevo,polahko…
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.