10

Komentari (10)

VelikiMislilac
Da mi je neko reko prije nego sto je ovaj klaun doso da cu navijat za Borac protiv Želje ne bih mu vjerovao.
hamdi kurtes
Na čemu je ovaj Nerko? Čuj zadovoljan hahah.
BigBosnianBoss
Osmijeh i gloovobolja ne mogu u istu rečenicu
user1659354598
Ne seri Basicu imali smo jednu polusansu Krpica i to je sve,otisao si 4 dana ranije ,imao si vremena a nista uradio nisi,ispali smo bez ispaljenog metka,sad ti prodaji maglu ovim budalama,mogli smo hladno 4 primiti da nas Mufta nije izvadio,nemoj lagati sebe a ni nas a to poslije svake utakmice navijaci ,navijaci,navijaci pusti tu seljacku politiku,niko ti nista nece reci sto smo ispali samo se spusti malo
Bit ce gusto bit ce 0:2
Bilo bi odlicno da ekipa nema Marina Galica koji redovno masakrira trud svih igraca, trenera i uprave iz utakmice u utakmicu.Zbog njega poataje prezamorno pratiti Želju.Basicu otvorite vise oci i saberite primljene golove zbog njega i odstranite vise debila iz kluba.
AjmanMuj
Nije smak svijeta što smo ispali. Sefe sretno u prvenstvu kao i momcima. Harisu brz oporavak
gh0ast
Samo treba ostaviti trenera i graditi. Puknut će Evropa naredne sezone
plemic
user1677673792
Iskreno Zeljo nula.Nijedan pojedinac nejma prolaznu ocjenu.A Basic kakvu je on utakmicu gledao
plemic
on ih hvali za borbenost i dobru igru, zasluge pripadaju treneru, čuva svoju zicagu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti