Nermin Hajdarević završio epizodu na Bilinom polju
Hajdarević i Raguž na proljeće neće nositi crno-crveni dres

Mladi ofanzivac odlazi iz Čelika

Nermin Hajdarević završio epizodu na Bilinom polju · Saznajemo

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će put Antalije, gdje će ostati do 10. februara, te će odigrati i pet pripremnih utakmica.

U avionu za Antaliju neće biti Nermina Hajdarevića, mladog ofanzivca koji će u narednim danima kako saznaje SportSport.ba raskinuti ugovor s Čelikom. Ovaj 20-godišnji igrač prošlog je ljeta stigao na Bilino polje, te potpisao ugovor s crno-crvenima na tri godine.

Svi su očekivali da ovaj igrač nakon Zrinjskog i GOŠK-a na Bilinom polju pokaže sav svoj raskošni talenat, međutim odlukom kluba ovaj ofanzivac otišao je na posudbu u makedonski Shkupi zajedno sa Marinom Jurinom.

U Shkupiju nije igrao, budući da je bilo mnogo stranaca, a ove zime vratio se na Bilino polje. Hajdarević je bio s ekipom na pripremama u Ljubuškom, ali je zajedno sa svojim agentom odlučio da napusti Bilino polje. Klub i igrač su postigli sporazum o raskidu saradnje, nogometaš će oprostiti sva dugovanja, dok će s druge strane klub dati čiste papire.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako nezvanično saznajemo, ovaj nogometaš svoju karijeru će nastaviti na Kosovu. Hajdarević je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Slobodu, Zrinjski, Čelik i Skhupi, a svoje najbolje partije u dosadašnjem dijelu karijere pružao je u Gabeli, gdje je bio standardni prvotimac, te redovan na spiskovima selektora mlade reprezentacije BiH.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Icardi9
Hvala Bogu dragom pa se rijesismo Husarini igraca. Sa ovim kvazi menadjerom treba izbjegavat bilo kakav vid saradnje!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi