NK Čelik sutra putuje za Antaliju, prvi protivnik ukrajinska Zorya
Zeničani će za razliku uslova koje imaju u Zenici, na pripremama u Antaliji imati sve potrebno na raspolaganju kako bi što spremniji ušli u nastavak prvenstva u Premijer ligi BiH

Zeničani ipak sutra lete za Tursku

NK Čelik sutra putuje za Antaliju, prvi protivnik ukrajinska Zorya

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su trebali krenuti put Antalije, gdje su po planu trebali ostati do 10. februara. Danas su igrači imali još jedan slobodan dan, a ekspedicija Zeničana put Turske će ipak sutra, a ne u srijedu kako je bilo govora.

Izabranici Umita Ozata sutra će avionom u 16:00 sati iz Sarajeva put Antalije, gdje će imati sve uslove da se dobro pripreme za nastavak sezone u Premijer ligi. Crno-crveni će u Turskoj odigrati pet utakmica, a prvi protivnik će biti ukrajinska Zorya.

Put Antalije će krenuti 25 igrača, a u Turskoj bi se ekipi trebali priključiti Paragvajac Filipeto Caros, te Armel Bradji Dakouri iz Obale Slonovače. Oni su i jesenas bili članovi kluba, ali nisu bili na prozivci niti su odradili prvu fazu priprema u Ljubuškom.

Zeničani bi u narednom periodu trebali angažovati još jednog lijevog bočnog, te krilnog napadača čime bi zaokružili igrački kadar za proljetni dio sezone.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi