8

Komentari (8)

Ljacmu1
Bez Haskića će teško dobit finale. On ostale čini boljima. Nisu se slučajno od njegovog dolaska nazabijali Salčin, Dejanović i Anđušić.
rodjak
nek se spremi Haska za Sarajevo,ostale utakmice nisu toliko bitne,volio bih do zrinjskog da se vrati ali ako ne moze onda MORA do finala kupa
Husrefbeg22
Trebalo je da se napise poslije vojne agresije Srbije, Crne Gore, JNA i ekstremnih Srba BiH okupljenih oko politike SDS na medunarodnu priznatu i suverenu drzavu BiH. To nije nikakva politika to je samo jedna cinjenica iz nedavne proslosti. U svakom zapadnoevropskom gradu i sportskoim takmicenjima u zatvorenim salama su svjetleci natpisi: Stop Invasion in Ukraine (misli se na rusku vojnu agresiju u Ukrajini).
magistar
Čuj u periodu poslije agresije? Kakavo miješanje politike u sportske teme. Sport sportistima. Najveća šansa za Velež u postratnoj istoriji, i sigurno će je iskoristiti i dobiti Sarajevo koje igra jako mlako
Ajax11
Dzaba vam i 3 Haskiča
Ecosport
Nadat se oporavku. Jest da ga je malo stalo u zadnje vrijeme, ali bi taman u kupu proradio. Trebaju nam zdravi i dostupni svi igrači.
Lenox
Neće Haskić protiv svojih
Icardi072
Nadam se da ce vam BP bit sretno, da osvojite kup i da igrate europske utakmice na BP. Sretno!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.