Haskić ušao, pa u samo nekoliko minuta pokazao kakav je majstor

Velež vodi

Haskić ušao, pa u samo nekoliko minuta pokazao kakav je majstor

E. Škorić

FK Velež je poveo protiv FK Tuzla City s 1:0 u meču 31. kola Premijer lige BiH.

Velež i Tuzla City igraju utakmicu bez pritiska, a ona ujedno služi Rođenima kao proba za finale Kupa koje se igra 19. maja u Zenici protiv Sarajeva.

Mostarci su, iako bez rezultatskog impertiva, odlučni da i danas slave protiv Tuzlaka, a za sada su na dobrom putu.

Vode s 1:0, a gol je postigao Nermin Haskić u 59. minuti. Sjajni napadač u igru je ušao u 56. minuti, a samo tri minute kasnije izborio korner, da bi potom ubačaj Salčina iz kornera pretvorio u pogodak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mogao je Velež nekoliko minuta kasnije i do 2:0, upravo je Haskić pobjegao odbrani gostiju, no otišao je isuviše u stranu, pa nije uspio pogoditi, a u nastavku akcije Peco šutira pored gola.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
Ovako će i Pitarima zabiti u četvrtak
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi