Jamak se skrasio u Unisu

Ima novi klub

Jamak se skrasio u Unisu

A. Čaušević

Nermin Jamak je pronašo novi klub u svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Svojevremeno jedan od najboljih veznjaka Premijer lige u 35. godini će karijeru nastaviti u Drugoj ligi Centar, odnosno trećem rangu bh. fudbala.

Naime, Jamak je postao novi član Unisa što je jutros zvanično potvrdio niželigaš iz Vogošće.

Za Sarajliju će ovo biti jedno novo iskustvo u jesen karijere, obzirom na svoj igrački kvalitet i fudbalsku "prekaljenost" sigurno će biti od velike pomoći Unisu.

[facebook]https://www.facebook.com/UnisVogosca/posts/324775359294262[/facebook]

Jamak u svojoj bogatoj karijeri ima čak četiri titule prvaka BiH, po dvije sa Željezničarom i Zrinjskim. S Plavim sa Grbavice je uzeo i Kup naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Iskusni veznjak je posljednji angažman imao u BFJ Simm-Bau u Prvoj ligi FBiH, ali stvari u tom klubu nisu išle baš najbolje pa je na kraju sezone postao slobodan igrač.

U BiH je još u dva navrata nosio dres Čelika. Jedno vrijeme je igrao u inostranstvu. Prvo je nastupao za Osijek, a zatim litvansku Suduvu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi