Nermin Jamak završio epizodu na Bilnom polju?
Jamak je igrao veoma dobro na početku sezone, ali se kasnije zajedno s ostalim igračima utopio u sivilo, te je ekipa nakon serije loših rezultata dospijela u donji dio tabele, te im slijedi borba za opstanak u proljetnom dijelu sezone

Zbog kartona propušta duel protiv Mladosti

Nermin Jamak završio epizodu na Bilnom polju?

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nastavili su s lošim igrama i rezultatima, jučer je cijeli plijen s Bilinog polja odnio Borac, koji je rezultatom 1:2 slavio u Zenici.

Zeničani su kolo prije kraja prvog dijela na 11 poziciji na tabeli sa 16 bodova, dva više od Mladosti, koja se nalazi na poziciji koja naredne sezone vodi u niži rang. Upravo će Mladost u narednom kolu dočekati Čelik na stadionu u Doboju kod Kaknja, što će svakako biti utakmica od velikog značaja za jedan, ali i drugi tim u borbi za opstanak.

Jučerašnja utakmica protiv Borca možda je i posljednja za jednog nogometaša Čelika. Riječ je o veznjaku Nerminu Jamaku, koji je dobio treći žuti karton i propustit će posljednje kolo prvog dijela narednog vikenda. Kakva je situacija u klubu s Bilinog polja, moguće da ovaj 33-godišnji veznjak na proljeće neće nositi crno-crveni dres.

Javna je tajna da klub ima dugovanja prema brojnim nogometašima, a jedan od takvih je i Nermin Jamak, koji ima ugovor s Čelikom do ljeta naredne godine. Neće biti čudo, ako Jamak i Čelik sporazumno raskinu ugovor, te ovaj veznjak na proljeće bude nosio dres nekog drugog kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Nermin Jamak prošle je sezone svojim igrama u dresu Čelika izabran u najboljih 11 igrača Premijer lige po izboru nogometaša, a ove sezone je odigrao 15 utakmica za Čelik, te je upisao jednu asistenciju.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRAVIGAZIJA
Svaka cast INVESTITORU, Zenica zasluzuje STABILNOG PREMIJERLIGASA..u par pojacnja na pauzi, bit ce STRAH I TREPET sljedece sezone u FEDERALNOJ..
8 6
Laso
Jedini kvalitetan igrač u Čeliku!
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi