Nermin Zolotić će u narednoj sezoni igrati u jednoj od najjačih liga Evrope!

Veliki uspjeh

Nermin Zolotić će u narednoj sezoni igrati u jednoj od najjačih liga Evrope!

Admin Čaušević

Nermin Zolotić je preporođen i počinje da potvrđuje zašto je svojevremeno bio najveći talenat bh. fudbala. 

Zolotić je prije dvije godine stigao u portugalski tim Casa Pio, a danas je ostvario historijski uspjeh s ovim klubom.

Naime, Casa Pia se nakon 83 godine vratila u najjači rang potugalskog fudbala i to zahvaljujući ubjedljivoj pobjedi nad ekipom Leixoesa sa 1:5.

Casa Pia je osnovana prije 102 godine, a interesantno da su bili među klubovima koji su igrali prvo prvenstvo Portugala i nacionalni Kup.

U portugalsku Primieru se vraćaju nakon 83 i sigurno će biti zanimljivo kako će se snaći u potpuno novom izazovu za ovaj klub.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Inače, Zolotić je ove sezone bio standardan član ekipe sa 30 ligaških nastupa. Dodao je još četiri nastupa u kup takmičenjima. Na svom kontu ima gol i dvije asistencije,

Uskoro mu ističe ugovor, ali bi ga trebao obnoviti što znači da ćemo u novoj sezoni imati i našeg predstavnika u prvenstvu Portugala.

Top Komentari

Mowzilla
Spavas li mirno Peteve Ivaylo...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi