Neshvatljivi Mourinho pred Feyenoord: Zvijezdu ostavio kući

Rooney ne putuje

Neshvatljivi Mourinho pred Feyenoord: Zvijezdu ostavio kući

Edmir Škorić

Jose Mourinho odabrao je 20 igrača za meč Evropske lige protiv Feyenoorda u Rotterdamu.

United će ove sezone braniti čast Engleske u Evropskoj ligi, a prvo gostovanje slijedi u Holandiji i Mourinho je za ovaj put odabrao 20 nogometaša.

Put Rotterdama krenuli su De Gea, Robero, Johnstone, Darmian, Bailly, Fosu-Mensah, Rojo, Smalling, Carrick, Fellaini, Herrera, Mata, Memphis, Pogba, Schneiderlin, Young, Ibrahimović, Martial i Rasford.

Nema, dakle, otpisanog Schweinsteigera, a niti Antonija Valencije i Lukea Shawa, a najveće iznenađenje je to što nema Waynea Rooneyja, kao ni novajlije Henrika Mkhitaryana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čini se da je Mou odlučio pojedince odmoriti, a najavio je da bi od prve minute u napadu protiv Feyenoorda trebao da zaigra Rashford.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi