"Razgovarao sam s Hazardom i rekao mi je da se sprema za transfer u Real Madrid"

Brian Laudrup zagrijao atmosferu

"Razgovarao sam s Hazardom i rekao mi je da se sprema za transfer u Real Madrid"

E. Čaušević

Nakon što je Cristiano Ronaldo odlučio da napusti Real Madrid postavlja se pitanje ko će biti njegova zamjena u kraljevskom klubu.

Kraljevi su neočekivano ostali bez svog najboljeg igrača koji im je donio mnoge titule u prethodnih devet sezona i navijači se pitaju koga će Florentino Perez dovesti kao njegovu zamjenu. Želja predsjednika Reala je Neymar, ali je jasno da je to gotovo nemoguća misija.

Pored Neymara ime koje se najčešće spominje u javnosti jeste Eden Hazard. Sigurno da na Santiago Bernabeu ne bi imali ništa protiv da zvijezda Chelseaja karijeru nastavi u ovom klubu. Strasti na drušvenim mrežama dodatno je podgrijao nekadašnji igrač Plavaca, Brian Laudrup, koji je poručio da Hazard sigurno ide u Real.

"Pričao sam s Hazardom prije nekoliko dana. Rekao mi je da se sprema za transfer u Real Madrid. Mislim da je to jako dobra odluka za njega, ali i za Real Madrid", poručio je Laudrup.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi