Nesretni Zukanović pogodio vlastitu mrežu

Empoli izjednačio protiv Rome

Nesretni Zukanović pogodio vlastitu mrežu

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome danas igraju protiv Empolija u okviru 27. kola italijanske Serije A.

Roma je do prednosti stigla već u petoj minuti utakmice, a fenomenalan gol postigao je El Shaarawy. Ipak, u 22. minuti domaća ekipa stigla je do izjednačenja, a autogol postigao je bh. reprezentativac Ervin Zukanović koji je nakon nekoliko utakmica pauze vratio u prvi tim.

Ipak, samo pet minuta trajalo je slavlje navijača Empolija jer je Roma ponovo stigla do prednosti, a ovaj ponovo je u centru pažnje bio jedan od bh. igrača, tačnije Miralem Pjanić koji je pogodio za 2:1.

Potražite više informacija na temu Serie A:


1 1 Ervin Zukanovic Own Goal HD Empoli 1 1 AS... by ss_video
Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi