"Edin Džeko je kralj i najveća legenda u Romi"

Hrvat oduševljen Džekom

"Edin Džeko je kralj i najveća legenda u Romi"

Hrvatski juniorski reprezentativac Silvio Anočić od ljeta 2014. godine nastupa za mladu selekciju Rome.  

Anočić povremeno trenira i sa izabranicima Luciana Spallettija, pa tako ima priliku i da se druži sa trojicom fudbalera iz BiH. Očekivano, najviše se divi Edinu Džeki za kojeg kaže da je najveća legenda u svlačionici rimskog tima.

"Ma Džeko je najveći kralj u Romi. Nisam još upoznao takvog fudbalera, odlična je osoba i uvijek je spreman pomoći. Oduševio me stvarno. Svima pričam kako je baš on najveća legenda u Romi", kazao je Anočić za hrvatsku verziju portala Goal.com i potom se osvrnuo na kapitena Francesca Tottija.

"Totti je veliki zafrkant. Sasvim normalan čovjek, ničime ne odaje dojam velike zvijezde. Uvijek spreman za šalu, ali i pomoći nama mladim igračima. I nikada ne prigovara, to uglavnom rade oni malo mlađi igrači. A Totti nikada", dodaje ovaj talentovani hrvatski internacionalac. 

Na pitanje kada ga je moguće očekivati u prvoj momčadi, odgovorio je:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Za sada često treniram s njima, tako je bilo kod Rudija Garcije, ali je i kod Luciana Spallettija. Nas nekoliko često trenira sa prvotimcima, ali igramo za Primaveru", rekao je, između ostalog, Silvio Anočić.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi