Nestorović: Čestitam Krupi na igri i osvojenom bodu
Foto: Zvijezda 09

Trener Zvijezde 09

Nestorović: Čestitam Krupi na igri i osvojenom bodu

Zvijezda 09 i Krupa podijelili su bodove u meču 9. kola Premijer lige BiH odigravši meč bez golova.

Ovo je bivšem selektoru mlade reprezentacije BiH Darku Nestoroviću bio ujedno i debi na klupi Zvijezde 09, a iako rezultat nije onakav kakav je priželjkivao, remi se pokazao kao najrealniji ishod.

"Bila je ovo iznimno tvrda utakmica. U meč smo ušli bojažljivo, što i ne čudi obzirom da smo posljednji na tabeli, pa je Krupa u prvom dijelu bila bolja i imala je dvije-tri dobre šanse. Srećom po nas, nije ih iskoristila. U nastavku se to okrenulo, mi smo prijetili iz kontri i polukontri, pokušavali smo da dođemo do tog pogotka, ali, eto, izostala je realizacija", kazao je Nestorović nakon utakmice, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sve u svemu, bila je ovo dobra utakmica, prava prvenstvena i čestitam Krupi na osvojenom bodu. Ono što sam znao o njima, obistinilo se, odnosno pokazali su da su iznimno kvalitetan tim. Mi se okrećemo narednim protivnicima i dat ćemo sve od sebe da izborimo opstanak", poručio je trener Zvijezde 09.

U narednom kolu Zvijezda 09 ide u goste Širokom Brijegu

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi