Nestorović: Kazahstan je tvrd orah za sve selekcije

Kvalifikacije za EP

Nestorović: Kazahstan je tvrd orah za sve selekcije

Mlada reprezentacija BiH u proteklim danima vrijedno se spremala u Vogošći pred nadolazeću kvalifikacijsku utakmicu protiv Kazahstana.

Selekcija koju vodi Darko Nestorović u kvalifikacijskoj grupi 9 se nalazi na posljednjoj poziciji sa jednim osvojenim bodom iz četiri utakmice, a i ovaj put na raspolaganju će biti napadači iz "A" tima Armin Hodžić i Riad Bajić. 

"Kazahstan je kvalitetan protivnik u ovim kvalifikacijama se pokazao kao tvrd orah za sve reprezentacije. Svima su napravili probleme, a radi se definitivno o uigranoj i kvalitetnoj reprezentaciji koja je u januaru i februaru odigrala četiri prijateljske utakmice. Ozbiljno se spremaju za utakmicu protiv nas", izjavio je Darko Nestorović. 

Utakmica između Kazahstana i BiH će biti odigrana u petak sa početkom u 15:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti