Treneri bez ikakve dileme: Radnik je zasluženo slavio

Treneri bez ikakve dileme: Radnik je zasluženo slavio

M. Šljivak

Radnik je danas sa 3:1 pobijedio Mladost Doboj Kakanj.

Ekipa Darka Nestorovića stigla je do važne pobjede u borbi za ostanak u Premijer ligi, a trener Radnika je naravno zadovoljan.

"Teška utakmica, borba za ostanak i ova utakmica je pokazala sav pritisak. Mislim da smo bili kvalitetniji i da smo zasluženo pobijedili. Sve što smo radili na treningu, prenijeli smo na teren. Igrači su se malo uplašili kada smo primili gol, ali na kraju smo osvojili zaslužena tri boda", rekao je Nestorović za Arena TV

Nemanja Miljanović također smatra da je Radnik danas bio bolji.

"Prvo poluvrijeme nismo bili na nivou, izgubili smo dosta lopti i Radnik je zabio dva gola. Vratili smo se u meč, imali mogućnost da izjednačimo i na kraju smo poklonili gol protivniku. Zaslužena pobjeda Radnika".

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1605368976
Nemanja koji kredit imaš kod Mušije pa si još trener Mladosti.
3 1
Hamid
Raspad sistema! Ni trenera, ni igraca! Najgora Mladost od kad se takmici u Premijer ligi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi