Nestorović: Zasluženo smo slavili, vidjelo se da imamo problema sa realizacijom

Zvijezda 09 ide dalje u Kupu BiH

Nestorović: Zasluženo smo slavili, vidjelo se da imamo problema sa realizacijom

S. Mlaćo

Darko Nestorović je upisao prvu pobjedu na klupi Zvijezde 09.

 Naime, tim iz Etno sela Stanišići jučer je savladao ekipu Mladost Doboj Kakanj sa minimalnih 1:0, te izborio prolaz dalje u Kupu BiH.

Jedini pogodak na meču viđen je u 16. minuti kada je mrežu gostio zatresao Vejnović.

"Mislim da je bila odlična utakmica. Izmiješali smo ekipu, odmorili neke igrače, šansu su dobili neki koji do sada nisu igrali i mogu da kažem da su odlično odigrali, te iskoristili tu šansu. Prvo poluvrijeme smo bili bolji, a veoma je bitno da smo postigli pogodak iz prekida, te poveli 1:0. Drugo poluvrijeme bilo je još bolje, igrali smo u istom tempu. Teren je napustio samo Govedarica kojem je prijetio drugi žuti karton i ostavio sam ga u svlačionici. Mladost nas je gledala i skautirala, te vidjela da imamo problema sa dijagonalnim loptama i pokušavali su da nam naprave na taj način situaciju za postizanje pogodaka. Nisu uspjeli, a vidjelo smo da imamo problema sa realizacijom. Erić se istakao kod penala, a ja uvijek kažem da je dobar golman pola ekipe. Smatram da smo sasvim zasluženo slavili", kazao je Nestorović nakon meča.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi