Nestvaran promašaj napadača Galate

Promašio prazan gol sa pet metara

Nestvaran promašaj napadača Galate

Endin Čaušević

Fudbaleri Galatasarayja savladali su danas ekipu Karsiyake u okviru trećeg kola Kupa Turske.

Galata je sa sigurnih 3:1 bila bolja od gostujuće ekipe u okviru trećeg kola grupe E Kupa Turske. Ovo je Galatasarayju treća pobjeda i nalaze se na prvom mjestu grupe, dok je Karsiyaka danas doživjela svoj prvi poraz.

Golove za domaće postigli su Gumus, Kisa i Donk, dok je jedini strijelac za goste bio Unal. Ipak, u centru pažnje današnje utakmice bio je napadač domaćih Umut Bulut koji je imao nevjerovatan promašaj.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bulut je sa pet metara uspio da promaši prazan gol što je u nevjericu bacilo prisutne navijače na stadionu. Ovaj promašaj konkurisat će sigurno za promašaj sezone u Turskoj, a možda i šire.


Veliki promasaj fudbalera Galatasaraya by ss_video

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi