10

Komentari (10)

DanGraf
Ja penala, hahahahahahahahahahahahahahahahaha. Ja bjedluka i sabanluka od Celika, ahahahahahahahahaha...
celikze
mrs u federalnu stoko....muka mi je vise od vas....prije 7/8god sam govorio da treba da zavrsite u federalnoj stoko glupa....
realista1982
Pratim nas fudbal od kako postoji ova nasa liga, nikada niko nije pricao gluposti kao ovi u Čeliku... Toliki broj stranaca nije moguće registrovati ni u jednoj ligi a kamoli nasoj (ni preko Almy benz pumpi, ni preko ITC -a...) Oni godinama dovode trenere pa ih nikada nisu mogli registrovati... I uvijek je neka urota kao protiv njih... A ispadose zasluženo, pa ih vratise ne zasluženo... Dojadili ste više.
strongman
Onog pravog Radnika danas nigdje.Igrači se ni oznojili nisu.Špiceva nigdje,Karića kakvog svi znamo iz doba kad je za naš Čelik igrao 0 bodova,Peco,Janjić mali također,sredine terena nigdje....Igra izbij,nabij...Nama odgovara i bod samo da se ne izgubi.Mahmut sa 11m nabija na jug i to ofirno šuta za promašaj,sve u svemu X namješten :)
Ramoramo
Aganspahic i Resic najbolji na terenu. Isto dvojica mladih pozadi odlicni u odnosu na njihove godine...
Honduras
trange mange turska serija zategne pištolj u prvoj epizodi opali u 112 oj
Bulle
Iz aviona se vidi namjestaljka, ovako da puca penal pa brate dj3ca u osnovnoj ne pucaju ovako, nabijanje lopte preko gola, za istrage svakako.
kenan225
Hahah ma namješteno ovo 100%
gallardo.la
Ovako se suta penal kad je x dogovoren...
Rajvosa2019
Prava turska sapunica , samo bez Happy End
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.