Nestvarni preokreti u Srbiji: O ovoj utakmici će se pričati

Kakva utakmica

Nestvarni preokreti u Srbiji: O ovoj utakmici će se pričati

E. Oštraković

Odigrana je utakmica 28. kola Super lige u Srbiji između Radničkog iz Niša i Rada, a pobjedu su ostvarili domaći nogometaši.

U utakmici punoj preokreta, više sreće su imali domaći igrači, te su na kraju ostvarili pobjedu od 4:3.

Već u prvih dvadeset minuta utakmice gosti su imali prednost od 0:2. Prvo je u 11. minuti Trifunović doveo goste u vodstvo, devet minuta kasnije za 0:2 pogodio je Kaludjerović.

Ipak, za samo dvije minute, tačnije u 28. i 30. minuti domaća ekipa dolazi do poravanja. Za 1:2 pogodio je Cumić, a rezultat je poravnao Mihajlović.

U drugom poluvremenu gosti su ponovo došli do novog vodstova. Kaludjerović je postigao svoj drugi gol, te je Rad vodio sa 2:3.

Nije dugo trajala radost gostiju, jer je samo četiri minute nakon tog gola Mitrović vratio stvari na početak jer je izjednačio na 3:3.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Radnički je poveo samo jednom na ovoj utakmici, ali to je bilo dovoljno za pobjedu. Pobjednički gol postigao je Cumić u 86. minuti.

Nakon ove pobjede ekipa Radničkog nalazi se na šestom mjestu sa 46 osvojenih bodova, dok je Rad na 15. poziciji sa petnaest osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti