Nesuđeni napadač Sarajeva postigao eurogol u 90+, euforični trener se 'vješao' za klupu

Ludnica na utakmici Spartaka i Senice

Nesuđeni napadač Sarajeva postigao eurogol u 90+, euforični trener se 'vješao' za klupu

Tokom zimskog prelaznog roka se mnogo govorilo o dolasku Reagyja Ofosua u Sarajevo. I praktično je sve bilo dogovoreno, ali je tamnoputi napadač na kraju ipak odbio da potpiše za bordo klub i zaputio se ka Slovačkoj.

Dojučerašnji fudbaler Istre potpisao je za Spartak iz Trnave, vodeći tim slovačkog šampionata, za koji je ovog vikenda postigao i prvi gol.

Trnava je igrala protiv posljednjeplasirane Senice, koja je favoriziranom domaćinu pružila neočekivano dobar otpor, a junak susreta bio je upravo Ofosu koji je u drugoj minuti sudijske nadoknade postigao eurogol za pobjedu 1:0.

Nakon pobjedonosnog pogotka nesuđenog napadača Sarajeva nastala je prava ludnica na City Areni u Trnavi, a trener domaćeg tima Nestor El Maestro se u stilu Antonija Contea 'vješao' za klupu za rezervne igrače.

Potražite više informacija na temu Fortuna liga:

Gol je sam po sebi fenomenalan, ali euforija nakon njega je nešto što morate vidjeti.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi