Nesuđeni reprezentativac BiH: Dobar dan, pozitivan sam na koronu...
Foto: EPA

Nema nikakvih simptoma

Nesuđeni reprezentativac BiH: Dobar dan, pozitivan sam na koronu...

Koronavirus je 'zakačio' i svlačionicu Seville.

Prethodnih dana u španskim medijima pisalo se da je neko od fudbalera kluba iz Andaluzije pozitivan na koronavirus, a sada se zna i ko je to.

U pitanju je srbijanski fudbaler Nemanja Gudelj, kojeg je nekada zvao i N/FSBiH, a vijest da je zaražen potvrdio je i on sam na društvenim mrežama.

"Dobar dan svima. Potvrđujem da sam pozitivan na Covid-19. Informišem vas da sam odlično, da nemam nijedan simptom, a sada se samo nadam da ću uskoro biti sa igračima i da ću moći da im pomognem u završnici Lige Evrope", kazao je Gudelj i zahvalio se svima na porukama podrške.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Klub je odmah nakon pozitivnog rezultata prekinuo s grupnim treninzima i uradio novo testiranje, a već danas bi trebali poznati rezultati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi