Milan kupio Kjaera

Prenose Italijani

Milan kupio Kjaera

Kako prenose italijanski mediji, Milan je otkupio ugovor Simona Kjaera od Seville. 

Podsjetimo, Danac je stigao na San Siro u januarskom prelaznom roku na šestomjesečnu posudbu s opcijom otkupa. Na kraju su Rossoneri odlučili istu da aktiviraju i u Danca ulože 3,5 miliona eura.

Posljednji rok za otkup ugovora Rossonerima ističe sutra, a Sky Sport prenosi da su dvije strane postigne dogovor i da iskusni štoper ostaje na San Siru i narednih godina.

Kjaer je od dolaska u klub upisao 14 utakmica i sebe promovisao u jednog od standardnih igrača u postavi Stefana Piolija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Novinar Gianluca Di Marzio prenosi da će ovaj transfer vrlo brzo biti ozvaničen.

Za kraj dodajmo kako je Kjaer ranije u karijeri promijenio veliki broj timova. Između ostalog igrao je za Atalantu, Romu, Fenerbahče i Wolfsburg.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi