Nesvakidašnja scena u Zenici: Fudbaler morao stati na gol

Nije uspio sačuvati mrežu

Nesvakidašnja scena u Zenici: Fudbaler morao stati na gol

E. Čaušević, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Krupe danas su u Zenici sa 2:1 pobijedili Čelik i tako se plasirali u osminu finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Krupa je dosta lakše od očekivanog uspjela doći do pobjede na Bilinom polju golom Crnova i autogolm Bevaba. Utješni gol za zenički klub u samom finišu meča postigao je Dilaver, ali to nije uspjelo spasiti Čelik ispadanja iz Kupa BiH.

U sudijskoj nadoknadi desila se nesvakidašnja scena na ovom meču kada je golman gostiju Marković dobio crveni karton. S obzirom da trener gosiju nije imao pravo na izmjenu na gol je morao stati jedan od igrača, a to je bio Nemanja Marić.

Marić je na golu Krupe proveo dvije minute, ali nije uspio sačuvati mrežu jer je Dilaver uspio da ga savlada i postavi konačnih 1:2.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi