5

Komentari (5)

Mu'min Juventino FKS
Opet kad on plati porez na tih 5 miliona ostsje mu samo 2.5 miliona cistih para. Drzava je zlo koliki porez uzima od fudbala, pogotovo nigje nije kao u itsliji porez sto posto FUH
Mele
Ne seri, zasto je penaldo pobegao iz Spanije, bas zbog poreza, tamo je veci sigurno...Italija zeli da s evrati u vrh Evropskog i svjetskog fudbala, zato su smanjili poreze da privuku najbolje igrace u Italiju.
Mu'min Juventino FKS
Majmune ja sam.sejh fudbala, ja ne serem.ja pricam.istinu!!! A italija je tek sad usvojila.novi zakon koju krrce od 1.1.2020.
Mu'min Juventino FKS
Nije otisao pomocnicima nego milanu NI PREVESTI NEZNATE pomocnici inace imaju mzerne plate od sto hiljada eura, to je bio njehov uslov da se nnjima plati a ne njemu i ustedio je milanu 11 miliona - pola je plata, pola porez, da vam sejh fudbala objasni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.