Ima ugovor na još godinu dana, a iz Barcelone mu javili da uopšte ne dolazi na pripreme

Već su ga prekrižili

Ima ugovor na još godinu dana, a iz Barcelone mu javili da uopšte ne dolazi na pripreme

Endin Čaušević

Brazilski golman Neto prema svemu sudeći ovog ljeta će napustiti Barcelonu.

Neto je u katalonski klub stigao na ljeto 2019. godine iz Valencije za 25 miliona eura, ali u prethodne tri sezone nije previše branio jer je imao ulogu rezervnog golmana.

Ovaj 32-godišnjak s Barcelonom ima još godinu dana ugovora, ali jasno je da u katalonskom klubu više ne računaju na njega.

Španski mediji sinoć su iznenadili sve informacijama da su iz Barcelone prije nekoliko dana kontaktirali Neta, te da su mu poručili da nema potrebe da dolazi na početak priprema.

Barcelona će pripreme za novu sezonu početi danas kada će biti odrađeni ljekarski pregledi, a prvi trening Xavija i njegovih izabranika zakazan je za večeras.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, u Barceloni smatraju da Neto ne mora dolaziti jer Xavi ne računa na njega, te je već izgubio i ulogu rezervnog golmana jer je njegovo mjesto zauzeo Inaki Pena koji se vratio s posudbe iz Galatasarayja.

Neto već uveliko traži novi klub i iz Barcelone su mu čak poručili da može otići bez obeštećenja samo da napusti ekipu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benz
Xavi popizdio, Neto dosao na trening ..
0 1
Benz
Zamislite kakvih ljudi ima, neko mi prijavio ovaj komentar iznad .. zemljo, otvori se
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi