Neuer objavom na Facebooku uvrijedio navijače Arsenala

Ovo je bilo baš nisko

Neuer objavom na Facebooku uvrijedio navijače Arsenala

Endin Čaušević

Fudbaleri Bayerna prošle sedmice na domaćem terenu sa 5:1 savladali su Arsenal u meču osmine finala Lige prvaka.

Bavarci su lakše od očekivanog ubjedljivo savladali Topnike i tako su već jednom nogom osigurali plasman u četvrtfinale ovog takmičenja. Arsenal već nekoliko godina u nokaut fazi igra s Bayernom i još uvijek nisu uspjeli da izbace njemački tim.

Aktuelni prvak Njemačke u subotu je igrao protiv Herhe na gostovanju i spasio bod u posljednjim sekundama utakmice. Nakon meča Manuel Neuer se oglasio na Facebooku, a njegov status je uvrijedio i naljutio navijače Arsenala.

"Jučer smo ponovo imali težak meč nakon odmora u srijedu", napisao je Neuer nakon meča u Berlinu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Navijači Arsenala su poručili njemačkom golmanu da se profesionalac ne treba tako ponašati, te da još uvijek nije nemoguće da se njihov tim plasira dalje. Ipak, mora se priznati da je Neuer uspio u svojoj namjeri da "bocne" Topnike.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije