Neugodnost na aerodromu: Priveden bivši bh. reprezentativac

Nema kraja agoniji

Neugodnost na aerodromu: Priveden bivši bh. reprezentativac

Agoniji bivšeg bh. reprezentativca nema kraja.

Nakon što je izbačen iz prve momčadi Anderlechta, a kasnije i reprezentacije Bosne i Hercegovine, ovaj bh. defanzivac sada je priveden na aerodromu u belgijskom gradu Charleroiju.

Po povratku iz Banjaluke tamošnja policija je privela bivšeg bh. reprezentativca jer je ustanovljeno pri kontroli pasoša da mu je boravišna dozvola istekla, a s obzirom da se vodi kao strani državljanin, na kraju je bio primoran noć provesti u centru za ilegalne migrante u Steenokkerzeeju.

U zapisniku je odgovorni službenik naveo da je "zaustavljena osoba tvrdila da je igrač Anderlechta, ali da nije mogla pružiti niti jedan dokaz za to", a prema procedurama policija ga je namjeravala iste noći deportovati u BiH. Ipak, kako letova u tom trenutku nije bilo,  na kraju je Vranješ smješten u centar nedaleko od aerodroma iz kojeg je pušten već sljedeće jutro nakon što je riješena papirologija.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Kraj njegovoj epizodi u Belgiji će najvjerovatnije doći kraj ovog ljeta. Osim što za utakmice prvog tima ne konkuriše već duži vremenski period, na kraju mu je onemogućeno i da igra prijateljske utakmice koje Anderlecht organizuje kako bi mladi, kao i rezervisti mogli održavati formu, što je pokazatelj da belgijski tim ni u jednoj varijanti ne računa na njega.

A nekada je imao takav status da se, ako je zdrav, ni po koju cijenu nije izostavljao iz prvog sastava. 

Top Komentari

epa
zar ov nije bio igrac broj 6 znaci opet ste mu dali ime i prezime....
7 0
ArminA
Ja bi zamolio sve vas koji citate ovaj portal da ignorisete objave o ovom papku. Jasno se vidi da ovi tzv novinari samo pisu ovakve gluposti da bi im mi nabijali komentare ,pa cak i kad im jebemo mater njima valja ,pase im... Molim vas samo ignorisite ovo djubre!
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi