Neuništivi Pizarro produžio ugovor sa Werderom
Foto: EPA

Iskusni Peruanac ostaje u klubu

Neuništivi Pizarro produžio ugovor sa Werderom

Iskusni Claudio Pizarro je danas potpisao novi jednogodišnji ugovor s Werderom, saopšteno je na zvaničnoj stranici kluba.

Najbolji inostrani strijelac Bundeslige u historiji ovog takmičenja je prošlog vikenda sa svojim klubom izborio opstanak u društvu najboljih, pa se odmah odlučio produžiti vjernost klubu sa Weserstadiona.

"Osjećam se veoma dobro i sretan sam što ću ostati u ovom klubu još jednu sezonu", izjavio je legendarni napadač nakon potpisivanja novog ugovora.

Claudio Pizarro ima već 37 godina, ali ga ni to nije spriječilo da za Werder postigne 14 pogodaka u 28 utakmica u tek završenoj sezoni Bundeslige.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi