Trener Denizlispora: Ne želimo Ibiševića zbog godina
EPA

Bülent Uygun za SportSport.ba

Trener Denizlispora: Ne želimo Ibiševića zbog godina

Trener Denizlispora Bülent Uygun demantovao je za SportSport.ba glasine o interesovanju za našeg Vedada Ibiševića.

Po završetku sezone Ibiševiću je istekao ugovor sa Herthom i još uvijek nije poznato da li će i naredne sezone igrati za ovaj tim, a mediji u Turskoj pisali su da ga želi dovesti upravo Denizlispor.

Iako je Ibišević u finišu minule sezone pokazao da ni sa 36 godina na plećima nije za staro gvožđe, ispostavilo se kako u glasinama o eventualnom prelasku u redove turskog prvoligaša, ipak, nema istine.

Barem prema onome što nam je rekao trener ovog kluba Bülent Uygun.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Voljeli bismo vidjeti neke bh. fudbalere u Turskoj zbog prijateljskih veza između dvije zemlje. Želimo biti stepenik za one koji imaju potencijal da igraju u najvećim evropskih ligama, ali za Vedada Ibiševića nismo zainteresovani zbog njegovih godina", napisao nam je Uygun.

Prethodnu sezonu Ibišević je završio sa devet postignutih pogodaka i četiri asistencije.

Top Komentari

Harox7
Zato i jeste, gdje jeste.Kao i kompletan turski fudbal,dzaba vam pare kada imate plitko razmišljanje. A Vedo će sebi naći i bolji klub.
6 0
Saimai1316
Ne zeli ni Ibisevic vas jer ni blizu po kvaliteti niste da bi jedna takva velicina uopce pomislila na vas a kamoli da dodje igrati
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi