Neville: Ovo je bila patnja

Trener Valencije nakon debakla

Neville: Ovo je bila patnja

Ekipa Valencije je sinoć na Nou Campu doživjela blamažu kakvu ne pamte ni oni najstariji navijači ovog slavnog kluba.

Šišmiši su u susretu polufinala Kupa kralja poražena sa čak 7:0 od Barcelone i tako je postalo i više nego jasno da je njihovom nastupu u ovom takmičenju došao kraj.

"Ovo je najgore iskustvo u mojoj fudbalskoj karijeri. Bila je ovo tužna noć, prava patnja... Žao mi je zbog navijača, boli me što su proživjeli ovo", rekao je trener Valencije Gary Neville, koji je potom prokomentarisao ekipu Barcelone:

"Messi, Suarez i Neymar je bez dileme najbolji napadački trio na svijetu. Barcelona je fantastičan tim protiv kojeg smo bili apsolutno nemoćni, ali rezultat 7:0 je neprihvatljiv".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zanimljivo, Barcinih sedam pogodaka postigla su samo dva igrača - Suarez je zabio četiri, a Messi tri puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi